Χαλλούμι, σιουσιούκκος, μαχαλλεπί, παστελλάκι προβάλλονται στα πρωινά της Louis hotels

3/5/2019
Πιστή στην αφοσίωσή της στην κυπριακή παράδοση και φιλοξενία, η Louis Hotels διοργανώνει από τις 6 έως τις 12 Μαΐου, εβδομάδα κυπριακού προγεύματος και brunch. Μικροί και μεγάλοι, ξένοι και ντόπιοι μπορούν να επισκεφθούν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε όλη την Κύπρο για να απολαύσουν το πατροπαράδοτο κυπριακό πρόγευμα μέσα στο πνεύμα της πιο ζεστής φιλοξενίας.

Παρά το ότι η Κύπρος φημίζεται για τον ηλιόλουστο καιρό και τις χρυσαφένιες παραλίες της ένα σημαντικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τους Κύπριους είναι η αγάπη τους για το καλό φαγητό. Η ποικιλία γεύσεων είναι τεράστια και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει. Χαλλούμι, σιουσιούκκος, μαχαλλεπί, παστελλάκι, λουκούμια, μαρμελάδες με τοπικά φρούτα, εσπεριδοειδή, ταχινόπιττες, ελιόπιττες είναι μόνο μερικά από τα εδέσματα που χαρακτηρίζουν την κυπριακή κουζίνα και συχνά κατέχουν περίοπτη θέση στο πρώτο γεύμα της ημέρας.
H Louis Hotels, ως ένας από τους κυριότερους αρωγούς της Κυπριακής φιλοξενίας και εμπνευστής του επιτυχημένου θεσμού του Κυπριακού Προγεύματος στα ξενοδοχεία, προωθεί με κάθε τρόπο τα τοπικά εδέσματα και προϊόντα. Το προσωπικό των εστιατορίων των ξενοδοχείων λειτουργούν ως πρεσβευτές του θεσμού και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση των επισκεπτών για τα προϊόντα που σερβίρονται, για τη διατροφική τους αξία και με τι συνοδεύονται.
Η ενέργεια για προώθηση του κυπριακού γεύματος εντάσσεται στα πλαίσια δράσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού για ανάδειξη και προώθηση της κυπριακής γαστρονομίας ως ένα σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο της τουριστικής εμπειρίας με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 25 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.