Η Skotina Resort φέρνει το glamorous camping

7/10/2014
Ένα τελείως διαφορετικό κάμπινγκ, για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας, πρόκειται να δημιουργήσει η Skotina Resort Α.Ε, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου αξιοποίησης του Κτήματος Σκάλα Σκοτίνας.


«Θέλουμε να διαφοροποιήσουμε την κατασκηνωτική εμπειρία για Έλληνες και ξένους τουρίστες. Αποφασίσαμε στο Skotina Resort να ακολουθήσουμε το glamping, τη διεθνή τάση και για glamorous camping, δηλαδή για καταλύματα που κάνει δυνατή την πολύ άνετη και πολυτελή διαμονή σε σκηνές», είπε στη voria.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Σπυριδόπουλος.

Η Skotina Resort, που πήρε από την ΕΤΑΔ το μεγάλο ακίνητο των 427 στρεμμάτων, του παλιού κάμπινγκ του ΕΟΤ στη Σκοτίνα, προχωράει σε συνεργασία με τη τεχνική εταιρεία Domus, στην κατασκευή των βασικών δικτύων υποδομής και στη μελέτη της έκτασης του κάμπινγκ.

Σε αυτή τη μεγάλη έκταση, που πέραν του κάμπινγκ, σε πλήρη ανάπτυξη, θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, μαρίνα σκαφών αναψυχής, θα δημιουργηθούν 25-30 μπανγκαλόους, αμερικανικών προδιαγραφών.

Επιπλέον, θα ενταχθούν στο κάμπινγκ, 8-10 σκηνές τύπου glamping, για τους πιο απαιτητικούς κατασκηνωτές, που θέλουν μεν την χαλαρή και ανέμελη διαβίωση της ελεύθερης κατασκήνωσης, σε συνδυασμό όμως με την πολυτέλεια που παρέχει ένα ξενοδοχείο πολλών αστέρων.

voria.gr